Ledig tjänst

Elevassistent till Anpassad gymnasieskola

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!

Här i västra Värmland, bland vidsträckta sjöar och grönskande skogar, finns en stark glöd som sprider värme och lyser upp. Glöden är vår vision och ledstjärna.

I Arvika kommunkoncern jobbar idag cirka 2 700 kompetenta medarbetare. Välkommen du också!

Beskrivning

Solbergagymnasiet är en skola med ca 300 elever fördelade på fyra högskoleförberedande program:  Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapliga programmet, Samhällsvetenskapliga programmet och Teknikprogrammet. Läsåret 2024-2025 startar vi Anpassad gymnasieskola, Individuella programmet. Skolan är anrik, full av nya idéer och har hög behörighet bland lärarkollegiet. För oss är det oerhört viktigt med goda och varma relationer och att skapa ett tryggt och tillåtande klimat. Då skapar vi de bästa förutsättningarna för ett lärande och att vi når de mål och drömmar som var och en har. 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på Anpassad gymnasieskola med socialt och pedagogiskt stöd, planering och undervisning för elever både individuellt och i grupp under skoldagen och på fritids, i samarbete med lärare och elevassistenter. Tillsammans med arbetslaget, som ges möjlighet att utforma verksamheten med eleven i fokus när den startar i augusti 2024, skapar ni de allra bästa förutsättningarna för våra elever. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta mot anpassad gymnasieskola. Om du är utbildad undersköterska med medicinsk kompetens och/eller har arbetat som elevassistent så är detta en merit. Vi lägger stor vikt vid erfarenheter från LSS samt anpassad grund- eller gymnasieskola.

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och har god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som person har du ett bra bemötande, god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta tillsammans i team med olika yrkeskategorier. Ditt förhållningssätt är relationellt och inriktat mot att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Du är flexibel, lyhörd och har lätt att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Intervjuer och rekrytering sker löpande under annonseringsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Villkor

Tjänsten är en uppehållstjänst med 75% sysselsättningsgrad.

Övrig info

Vid frågor om tjänsten under perioden vecka 27-31 (1 juli till 4 augusti) så hänvisas eventuella frågor om tjänsten främst till mail: lotta.bjorklund@arvika.se.

Övrigt

Arvika kommunkoncern samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.

Anställningens omfattning
Deltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2024-08-12
Löneform
Månadslön
Antal lediga befattningar
1
Sysselsättningsgrad
75%
Ort
Arvika
Län
Värmlands län
Referensnummer
2024/100
Publicerat
2024-07-01
Sista ansökningsdag
2024-08-04

Kontakt

Lotta Björklund, biträdande rektor, 0570-81972
Logga in och ansökTillbaka till listan
Hjälpte informationen på sidan dig?