Näringslivskalendarium

Här hittar du information om aktuella arrangemang som företagare. Du kan också prenumerera på nypublicerade arrangemang eller gå in på Facebooksidan Business Arvika.

I rutan "Mer information" finns länkar till andra organisationers kalendarier.

Du kan också prenumerera på näringslivsutvecklarens digitala nyhetsbrev. Anmäl dig till jonas.andersson@arvika.se

10 nov - Lunchträff Attitydresan

Småföretagarnas Riksförbund och Arvika kommun bjuder in till Attitydresan – ett utvecklande samtal mellan företagare, politiker och tjänstepersoner i Arvika för ett bättre företagsklimat.

Onsdagen den 10 november 2021 gör Attitydresan ett nedslag på Scandic i Arvika.

Evenemanget är ett samarbete mellan Småföretagarnas Riksförbund och Arvika kommun och hålls på Scandic Arvika. Lunchen pågår kl 11.30-12.00 och sedan avverkas Attitydresan kl 12.10-13.30.

Agenda

  • Peter Söderström, Kommunstyrelsens ordförande, hälsar välkomna.
  • Ingrid Ohlsson, styrelseledamot Småföretagarnas Riksförbund, presenterar Attitydresan i Arvika och samtliga närvarande.
  • Mattias Andersson, styrelseledamot och näringspolitiskt ansvarig Småföretagarnas Riksförbund, berättar om förbundets näringspolitiska program.
  • Charlotte Olsson, funktionsansvarig från Arvika kommun, berättar om kommunens upphandlingsverksamhet, lägesrapport över vad som händer just nu och ger tips och råd för hur man lyckas med sitt anbud.
  • Anna Wikstrand, biträdande kommundirektör, och Jonas Andersson, näringslivsutvecklare, representerar kommunen och berättar om de processer och insatser som pågår för att stärka kommunens samverkan med näringslivet. Kommunens representanter presenterar vad som sker och ser fram emot en dialog med deltagare om hur man kan utveckla samarbetet framöver.
  • Tid för dialog - ta chansen att ställa dina frågor till oss.
  • Summering och avslut.

Anmälan

Anmäl dig senast tisdag den 2 november genom att fylla i formuläret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
OBS! Om du önskar lunch är det extra viktigt att du kommer ihåg att anmäla dig (Välj på plats mellan dagens rätt, veg alternativ och caesarsallad med kyckling).

Om attitydresan

Attitydresan är ett strategiskt arbete som drivits av Småföretagarnas Riksförbund sedan 2018 med styrelseledamot Ingrid Ohlsson som ambassadör. Attitydresans främsta syfte är att skapa dialog och ge småföretagare möjlighet att ställa frågor direkt till politiker och tjänstemän på ett tryggt och enkelt sätt. Genom att sammanföra aktörer från kommuner runt om i landet och låta dessa samtala med företagen ökar förståelsen för hur man kan arbeta framåt med småföretagarfrågor i sin kommun.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2021-10-27