Pressinbjudan: Digital pressträff om de nya skärpta lokala råden i Arvika

2020-11-12

Media hälsas välkomna till en digital presskonferens den 13 november kl 11.00 med anledning av de nya skärpta lokala råden i Värmland. Den 12 november fattade Folkhälsomyndigheten, i samråd med Region Värmlands smittskyddsläkare, beslut om de nya skärpta lokala råden för att ytterligare bromsa de lokala utbrotten. Beslutet gäller till och med den 10 december 2020 och kan komma att förlängas.

De nya allmänna råden innebär olika anpassningar och konsekvenser för kommunens olika verksamheter. Media ges möjlighet att ställa frågor om detta. På pressträffen medverkar kommundirektör Hans Karlssons ledningsgrupp, kommunalrådet Peter Söderström och chef för lokalpolisområde Arvika Jonas Wendel.

Datum: fredag 13 november
Tid: 11.00
Plats: Digitalt via Teams. (Se info längre ned)

Pressträffen är digital och kommer hållas via Microsoft Teams. Anmäl dig till kristin.a.jansson@arvika.se för att få en inbjudan via e-post.

Du ansluter dig genom att på en telefon/dator klicka på den länk som finns längst ned i mailet som kommer med inbjudan när du anmäler dig. Använd webbläsare Chrome eller appen Teams för att enklast delta. Teamsappen är gratis och det behövs inget konto för att delta.

Logga in, om du redan har och använder Teams eller gå in som gäst. Om du ansluter som gäst skriv då gärna ditt namn och publikation; Ex Kristin, TT. Du kommer då att ansluta med både med bild och ljud om så önskas.

Detta gäller på presskonferensen:
- Ha mikrofonen avslagen/i tyst läge under hela tiden, förutom när du får ordet. Detta för att undvika störande ljud och rundgång.
- Frågor kan ställas skriftligen i chattfunktionen under pressträffen, alternativt genom att begära ordet vid medias frågestund genom att använda sig av ”räcka upp handen” funktionen i Teams.
- Hans Karlsson kommer att inleda med en kort lägesbild och sedan öppna upp för frågor från media. Hans kommer då att avisera vem som får ställa frågor så inte alla pratar samtidigt.

tidningshög

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-11-13
Kontakta oss