Lyssna på sidan Lyssna

Ny Ingestrandswebb och nätbokning

2017-11-02

Ingestrands camping har fått en ny webbplats! Den tidigare webbplatsen hade många år på nacken och var inte anpassad för dagens besökare som till stor del använder mobiler eller surfplattor, så bytet var välbehövligt. Det har blivit många nya texter, nytagna bilder och en ny fräsch layout - en så kallad responsiv design som anpassar utseendet på webbplatsen utifrån besökarens "surfverktyg".

Samtidigt som den nya webbplatsen lanserades den 1 november öppnade Ingestrands camping också sin onlinebokning. Webbesökaren kan nu boka den önskade campingstugan direkt på nätet, via bland annat en länk från stugans presentation på webbplatsen. Det vill säga att den blivande campinggästen kan göra sin bokning själv, när han eller hon har tiden och lusten, och campingpersonalen får mer tid över för att sköta om campingen och serva campinggästerna på plats.

- Jag är väldigt nöjd med den nya webbplatsen och möjligheten att boka online, säger campingföreståndare Björn Strand, som hoppas att webbesökare och campingbesökare ska bli lika nöjda.

Ingestrands camping drivs av Arvika kommun och är öppen året runt. Campingen ligger vid sjön Glafsfjordens strand, fyra kilometer från Arvikas stadskärna. Det finns omkring 300 campingtomter, 49 stugor och 14 iordningställda ställplatser för husbilar på campingen. Omkring 45 000 gästnätter registreras årligen.

Mer information:
Björn Strand, Ingestrands camping, tfn 070-207 37 97.

 

Fakta om Ingestrands campings nya webbplats

Adress: www.ingestrandscamping.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Webbpubliceringssystem: Sitevision
Mallayout/funktioner: Limepark
Projekt/texter/struktur: Eva Österlind, Informationsenheten, Arvika kommun
Bilder: Ingestrands camping, Swecamp, Martin Hugne m fl
Översättningar: Stephanie Dellman, Marie Johansson/Johanna Strand
Bokningssystem: Citybreak/DLSystems

tidningar

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-11-02
Kontakta oss