Tillfälliga taxor i simhallen

Under 2022 kommer den stora bassängen i Arvika simhall att renoveras, med preliminär start i maj. Den 1 december införs därför tillfälliga taxor för olika typer månadskort för att badgäster ska kunna köpa sin entré på det sätt som passar dem bäst. Halvårs- och årskort säljs då inte längre. De tillfälliga månadskorten gäller fram tills dess att renoveringen startar, då de ska ersättas av en ny taxa som gäller under själva renoveringsperioden.

Övriga taxor som dagsentréer, vattenträning för grupper i rehabavdelningen och så vidare är oförändrade. Skolsimundervisning, rehabgrupper och föreningsverksamhet kommer att prioriteras under renoveringsperioden och sker i rehabbassängen. Mer information kring renoveringen kommer att publiceras på webbplatsen under 2022.

Beslut om de tillfälliga taxorna behandlades i Kommunledningsutskottet den 9 november och kommer att tas upp i Kommunstyrelsen den 16 november samt i Kommunfullmäktige den 29 november. Badpriserna kommer att uppdateras på webbplatsen framöver.

människor som simmar i en bassäng

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2021-11-09