Lyssna på sidan Lyssna
2019-11-08

Teknikfakturor erbjuds via Kivra

Nu ansluter Arvika Teknik sin fakturering till Kivras digitala brevlåda och erbjuder dig möjligheten att få fakturor och andra utskick från Arvika Teknik digitalt. Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter som dessutom är bra för miljön.

Du som idag har valt att få pappersfaktura, men är ansluten till Kivra, kommer att få fakturan i Kivra redan med din nästa faktura (fakturor kommer vanligen andra veckan i ny månad).

Om du inte vill ha fakturan via Kivra utan fortsätta få den i pappersform - logga in i Kivra/Inställningar/Mina avsändare och välj bort Arvika Teknik AB.

Du som ännu inte är ansluten, men vill registrera dig i Kivra, gör det på Kivras webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där finns också mer information. Vill du se filmen om Kivralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns den på Youtube.

Om du redan får dina fakturor från Arvika Teknik digitalt, till exempel via din internetbank, blir det ingen förändring i fakturautskicken till dig.

Har du frågor, kontakta Arvika Tekniks kundservice via kommunens växel 0570-816 00 eller e-post arvika.teknik@arvika.se.

Kundservice öppettider: helgfria vardagar kl 07.30-10.00 samt 13.00-16.00.

faktura, penna, dator

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2019-11-08