Sugen på att åka skidor?

Är du sugen på att åka skidor? På Vik motionsområde finns fina skidspår gjorda med konstsnö. Skidspår görs även i mån av tillgång på natursnö på Ingestrands- och Prästängens motionsspår. Belysningen är tänd till kl 21.30. På Fritidsbanken Arvika kan du låna skidutrustning gratis.

Akta spåren!

Viks motionsspår ägs av kommunen och det är föreningen Arvika Idrottssällskap som gör snö och spår. De lägger ner ett stort ideellt arbete och mycket engagemang för oss Arvikabor, liksom för besökare från andra kommuner. Om du vill promenera i området där skidspåren är dragna finns skyltar uppsatta om hur du kan gå. Vi vill be alla att respektera det jobb som görs av Arvika Idrottssällskap och visa hänsyn till skidåkare. Det är inte är tillåtet att gå i skidspåren. Det gäller inte bara själva spåret utan hela den preparerade ytan som används av skate-åkarna.

Information om skidspår finns på webbplatsen Öppnas i nytt fönster. och för uppdaterad information om spårstatus kan du besöka www.skidspår.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

skidspår med vintrigt landskap i bakgrunden

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2022-01-17