2021-03-09

SMS om tekniska störningar

Får du veta när det är störningar i någon av kommunens tekniska verksamheter? Teknik i Väst använder sig av en SMS-tjänst för att kunna skicka ut information till sina kunder om planerade eller akuta driftstörningar. Det kan till exempel handla om akuta vattenläckor, planerade vattenavstängningar, elavbrott eller avbrott i fjärrvärmeleveransen.

SMS:et går automatiskt till alla mobilabonnemang som är registrerade på de adresser som berörs av en störning. Om du är folkbokförd på en annan adress, har ett oregistrerat kontantkort eller ett företagsabonnemang måste du själv registrera ditt mobilnummer för att få sms-aviseringar.

Du kan också registrera ditt fasta telefonnummer (hemtelefon) för att få ett automatiskt röstmeddelande uppläst, liksom din e-postadress för avisering via e-post. Det telefonnummer som visas vid uppringningen är 072-400 50 26.

I dagsläget är alla bolagets verksamheter anslutna till SMS-systemet, utom renhållning, slam och fiber.

SMS-tjänsten är ett komplement till den störningsinformation som publiceras via kommunens webbplats och facebooksida (du kan för övrigt även prenumerera på dessa störningsmeddelanden).

Mer information och formulär för registreringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns på Teknik i Västs webbplats.

mobiltelefon

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2021-03-09