Lyssna på sidan Lyssna
2019-04-05

Hälsokul på Ritz!

Har du en funktionsvariation, är över 18 år och bor i Arvika, Eda eller Årjängs kommun? Då är du välkommen till Ritz Hälsokul med 15 lustfyllda möten under våren med start den 23 april! Hälsokul kostar inget och ger dig en chans att prova på bland annat:

  • Dans/rörelse till musik
  • Skapande med olika tekniker och material
  • Musik och rytm

Vid varje träff blir det så klart fika i Ritz café. Några av gångerna blir även lite matprat. En annan träff kanske en rolig överraskning?

Självklart tar du med din assistent/ledsagare om du behöver. Du väljer om du vill delta i alla aktiviteter eller komma till några som du är intresserad av. Vi gör en plan vid första tillfället den 23 april. Anmäl dig gärna till första tillfället så att vi kan planera för fikat. Den 23 april får du också en visning av alla rum på Ritz.

Hälsokulträffarna pågår mellan kl 17 och 20. Mer information finns i broschyren om Hälsokul. Den kan du hämta bland annat på biblioteket och Ritz och den finns också att hämta som en pdf-filPDF på vår webbplats.

Anmälan och kontakt:
Jenny Fändriks, kulturutvecklare, Kultur och fritid, jenny.fandriks@arvika.se, tfn 0570-816 08 och Monika Henner, hälsokonsulent, Friskvården i Värmland, monika.henner@arvika.se, tfn 070-251 20 62

händer i olika färger

Sidansvarig:

Jenny Fändriks

Sidan uppdaterad: 2019-04-05