Lyssna på sidan Lyssna
2019-11-19

Driftarbete i fibernätet 21 november

Natten till torsdagen den 21 november, kl 00.00-08.00, gör Mittnät ett driftarbete i stadsnätet, som berör alla som är anslutna till stadsnätet i Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Munkfors eller Åmål.

Arbetet kommer med stor sannolikhet innebära avbrott och störningar på dina bredbandstjänster, men man gör allt man kan för att korta ner och minska mängden störningar under arbetets gång.

Stadsnätet genomför just nu ett större uppgraderingsarbete, där arbetet som görs natt till den 21 november är ett steg i processen. Ett nytt driftarbete är inplanerat natten till torsdag 28 november. Tiderna är preliminära och fler tillfällen kan eventuellt komma att bokas in.

Information om driftarbetena publiceras löpande på Arvika Kommunnäts webbplats (kolla på nyhetssidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster respektive supportsidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster), liksom på arvika.se.


Varför görs driftarbetena?

Stadsnät växer och fler och bättre tjänster används dagligen. För att kunna hålla en hög kvalitét även i framtiden behöver nätet med jämna mellanrum uppgraderas. Nu förbättrar man mjukvaran som styr nätet, senare i vår kommer även en del av hårdvaran, det vill säga nätets kärna, att uppgraderas.

ethernetkabel

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2019-11-19