2020-08-28

Coronaanpassningar i höst

Coronapandemin är långt ifrån över, just nu ökar fallen i Värmland. Men en del av kommunens verksamheter, som haft coronarestriktioner av olika slag, öppnar nu upp så försiktigt. Givetvis med fortsatta restriktioner kring bland annat att hålla avstånd och att inte besöka oss om man känner sig det minsta krasslig! Det kan också bli ändringar beroende på utvecklingen av coronapandemin.

Från den 1 september blir det åter möjligt att besöka servicehusen Tapeten, Hamngatan och Smedberg. Korpralens matsal är dock fortfarande stängd för externa besökare. Det gällande besöksförbudet för övriga typer av boenden kvarstår.

Öppna förskolan har startat med utomhuspromenader och även fritidsverksamheten för barn och ungdomar inriktar sig på utomhusaktiviteter under den tidiga hösten. Även biblioteket återstartar en del aktiviteter.

Mer information om verksamheter som är stängda eller har restriktioner finns på webbplatsens coronasida Stängda verksamheter. Här finns också mer information för den som behöver hjälp och stöd, vill ha svar på sina frågor om exempelvis skola och äldreomsorg eller söker annan information som rör coronapandemin i Arvika kommun.

Fortsatt gäller att hålla i och hålla ut - och vara rädda om varandra.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-08-28