Lyssna på sidan Lyssna
2019-02-28

Blir drömsommarjobbet ditt?

Drömsommarjobbet erbjuder dig som är ung en möjlighet att testa hur det är att jobba inom kulturområdet. Under fyra sommarveckor, 17 juni till 13 juli, får du arbeta tillsammans med en professionell handledare inom inriktningarna dans, film/VR, klassisk musik eller textil/kostym.

Drömsommarjobbet ger dig en härlig erfarenhet som får dig att växa som person, ger dig lön och som dessutom passar finfint i i ditt CV.

Du som bor i Värmland och går ur grundskolans årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 på gymnasiet kan ansöka om plats på Drömsommarjobbet. Ansök senast den 25 mars på www.regionvarmland.se/dromsommarjobbetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där finns också mer information om de olika inriktningarna - två av dem (film/VR och textil/kostym) kommer att finnas placerade i Arvika.

Efter att ansökningstiden har gått ut sker ett urval av de sökande som blir erbjudna att komma på intervju (film/VR, textil/kostym) eller audition (dans, klassisk musik) i Karlstad den 6 april. Sen väljs de ungdomar ut som får erbjudandet om en plats.

Drömsommarjobbet 2019 arrangeras av Region Värmland och Wermland Opera med stöd av Arvika kommun, Karlstads kommun, The Great Journey/Karlstad Innovation Park och CUPIDO (Interreg Nordsjö projekt som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden).

affisch drömsommarjobbet

Sidansvarig:

Jenny Fändriks

Sidan uppdaterad: 2019-02-28