2020-02-24

Blir drömsommarjobbet ditt?

Drömsommarjobbet erbjuder dig som är ung en möjlighet att testa hur det är att jobba inom kulturområdet. Under fyra sommarveckor får du arbeta tillsammans med en professionell handledare inom inriktningarna dans, film, klassisk musik eller textil. Drömsommarjobbet ger dig en härlig erfarenhet som får dig att växa som person, ger klirr i kassan och dessutom passar finfint i CV:n.

Du som bor i Värmland och går ur grundskolans årskurs 9 eller årskurs 1 eller 2 på gymnasiet kan ansöka om plats på Drömsommarjobbet. Efter att ansökningstiden har gått ut sker ett urval av de sökande som blir erbjudna att komma på audition (dans, klassisk musik) eller intervju (film, textil). Därefter väljs de ut som får erbjudandet om en plats.

Sommarjobbet pågår under perioden 15 juni - 11 juli (lördag) och arbetstiden är sex timmar per dag med en ersättning på 70 kr/tim (inklusive semesterersättning).

Ansök senast den 22 mars på www.regionvarmland.se/dromsommarjobbetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster! Där finns också mer information.

Drömsommarjobbet 2020 arrangeras av Region Värmland och Wermland Opera med stöd av Arvika kommun, Karlstads kommun och Kulturrådet. Slöjdinriktningen är förlagd till Arvika (Ritz) medan övriga aktiviteter genomförs i Karlstad.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2020-02-24