Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Vård och omsorg

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Är du en distriktssköterska/sjuksköterska som tycker om att arbeta med människor och vill vara med och utveckla vår verksamhet är Arvika kommun det rätta för dig. Vi arbetar aktivt med att förtydliga och utveckla rollen som distriktssköterska/sjuksköterska både inom hemvård och inom boende. Här är dina erfarenheter extra värdefulla.

De vakanta tjänsterna är i huvudsak inom hemvården dels på servicehusen i centrala Arvika och dels på landsbygden.

Hos oss får du ett brett arbetsfält med varierande arbetsuppgifter som omfattar vård av barn från sju år till vård i livets slutskede, där din kunskap och ditt bemötande har stor betydelse. Du arbetar självständigt med ansvar för utredning, bedömning, medicinsk behandling och uppföljning men har även ett nära samarbete med, och stöd av dina kollegor och chef. Under första året som anställd får du en handledare och en egen mentor som ett extra stöd.

Vi har flexibel arbetstid och du har möjlighet att påverka ditt schema. I vår enhet finns hälsoinspiratörer som anordnar hälsofrämjande aktiviteter och Arvika kommun ger även bidrag till annan friskvård. Vi har också generösa förmåner för fritidsstudier som ger dig möjlighet att studera på arbetstid till viss del.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre.

Körkort B för manuell växellåda är ett krav.

Ansök redan idag, urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse.
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar4
Sysselsättningsgrad100 % (sysselsättningsgrad kan ev. diskuteras)
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2019/81
Kontakt
  • Annika Fors, enhetschef, 0570-815 67
  • Karina Grundel Persson, enhetschef, 0570-828 55
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet (nås genom kommunens växel), 0570-816 00
Publicerat2019-08-07
Sista ansökningsdag2019-08-25

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2019-08-07
Kontakta oss