Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Vård och omsorg

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av utredning, bedömning, beslut och uppföljning av insatser enligt Socialtjänstlagen. Du arbetar främst med specifika arbetsuppgifter i hemtagningsteam och med att bedöma brukares behov i angränsning till, och efter sjukhusvistelse. Detta innebär samarbete med andra professioner inom kommunen och Region Värmland (slutenvården och primärvården). I arbetsuppgifterna ingår, förutom samverkan med den enskilde, att samverka med anhöriga, gode män och externa myndigheter.Kvalifikationer

Du har en socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver ha lätt för att kommunicera och att vara tydlig då rollen innebär arbete i enlighet med gällande riktlinjer och du företräder dessa och Arvika kommun. Arbetet är varierande och innebär under delar av arbetsdagen ett högt arbetstempo. Det är därför viktigt att du har god prioriteringsförmåga.

Intervjuer kommer att ske under ansökningstiden så skicka gärna din ansökan så snart du kan.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
Tillträdesnarast, enligt överrenskommelse
Löneformmånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2019/79
Kontakt
  • Maria Björn, 0570-814 66
Facklig företrädare
  • Vision, 0570-817 42
  • Akademikerförbundet SSR, nås via Arvika kommuns växel; 0570-816 00
Publicerat2019-07-19
Sista ansökningsdag2019-08-18

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2019-08-07
Kontakta oss