Lyssna på sidan Lyssna

Teknik i Väst AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Teknik i Väst AB är ett nystartat bolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Bolaget ansvarar för vatten och avlopp, renhållning och gatudrift i båda kommunerna samt elnät, fjärrvärme, fiber, sol- och vattenkraft i Arvika kommun. 

Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Arvika Kommunnät ansvarar för utbyggnad och drift av helt nytt fibernät inom hela Arvika Kommun. Vi är inne i en kraftig expansion och kommer under de närmsta åren ansluta flera tusen nya kunder. Avdelningen har sedan start 2015 etablerat en mycket kompetent organisation och utvecklat arbetsprocesser och rutiner för att klara förväntningarna. Vi har anslutit ca 4000 kunder och förberett anslutning för alla hushåll och företag inom kommunen. Hos oss kommer du kunna utvecklas tillsammans med ett gäng med ett härligt ” go”.

Arbetsuppgifter

I din roll som tekniker kommer du att planera och utföra  underhåll och service av fibernät. I arbetet ingår utsättning av fiber, bistå i samförläggningar, underhåll av teknikbodar, materialhantering samt andra relaterade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning inom el, tele, data eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där kvalitetsmedvetenhet och en förmåga att vara strukturerad är av stor betydelse. Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du gillar att samarbeta med andra. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och att du är en van datoranvändare. B-körkort krävs och truckkort är meriterande.

Arvika Kommunnät kommer kunna erbjuda utbildning för att fylla luckor hos sökande som i övrigt uppfyller kraven.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast enligt överrenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2019/10
Kontakt
  • Björn Carlsson, enhetschef Kommunnät, 0570-764034
Facklig företrädare
  • Vision ATAB, 0570-84302
Publicerat2019-02-07
Sista ansökningsdag2019-03-03

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss