Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Som föreståndare på ungdomsgården är du en del av Förebyggarenheten. Ungdomsgården är en öppen fritidsverksamhet som erbjuder en arena för mötesplats och fritidsaktiviteter för ungdomar i åldern 13-18 år. På ungdomsgården finns förutom tjänsten som föreståndare, tre fritidsledare.
Tjänsten innebär kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som föreståndare ingår att planera, genomföra och följa upp verksamhetens mål och aktiviteter. Du ansvarar för daglig arbetsledning till arbetsgruppen. Du ansvarar för inköp, arbetsgruppens möten, externa kontakter, arbetsschema och vikarieanskaffning. Du håller i verksamhetens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Du har utbildning som fritidsledare, fritidspedagog eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Meriterande är arbetserfarenhet från arbetsledande funktioner och arbete med ungdomar. Du har en personlig mognad och intresse av att arbeta med ungdomar. Du har en förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du är ansvarstagande, självständig, strukturerad och kreativ.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2019/7
Kontakt
  • Marika Olsson, 0570-814 43
Facklig företrädare
  • Vision, 0570-817 42
  • Kommunal, 0570-817 41
Publicerat2019-01-30
Sista ansökningsdag2019-02-17

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss