Lyssna på sidan Lyssna

Arvika Teknik AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

 Beskrivning

Arvika Teknik AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp, renhållning, elnät, fjärrvärme, sol- och vattenkraft, fiber samt drift av gata i Arvika kommun. 2019 utökar vi vår verksamhet och personalen går över till det nystartade bolaget Teknik i Väst AB, som ägs gemensamt av Arvika och Eda kommuner och fungerar som ett resursbolag för Arvika Tekniks tidigare verksamheter samt vatten och avlopp, renhållning och gata i Eda.

Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Avdelningen Elnät består av ca 18 medarbetare som arbetar med drift och underhåll samt investeringar på 10 200 kunder i Arvikas elnät.

Arbetsuppgifter

I din roll som distributionselektriker kommer du att arbeta med felavhjälpning, underhåll, anslutningar och projekt inom eldistributionsnät 0,4 -20kv.

Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Du har minst treårig gymnasieutbildning inom el och gärna påbyggnadsutbildning inom elkraft. Det är meriterande om du har en lång arbetslivserfarenhet inom området och att du arbetat som elkraftsmontör eller distributionsmontör. Vi ser också att du har goda kunskaper gällande felsökning. 

Vi värdesätter din förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du flexibel, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du är initiativrik, lösningsfokuserad och driven. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetet är stundtals fysiskt krävande så du bör ha god fysik och trivas med utomhusarbete. Då vi arbetar på höga höjder bör du inte ha någon höjdrädsla.

Du kommunicerar mycket väl på svenska i tal och skrift, har lätt för att uttrycka dig samt är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav, BEC är meriterande. Motorsågskörkort ABCD är önskvärt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar2
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/147
Kontakt
  • Glenn Slettebö, 073-073 51 96
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0570-817 41
Publicerat2018-12-19
Sista ansökningsdag2019-01-13

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss