Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Vi söker nu en utvecklingsledare som vill vara med och utveckla IFO i Arvika då nuvarande utvecklingsledare går vidare mot nya uppdrag.

Arvika kommuns Individ- och familjeomsorg består av vuxenenhet, enheten för ekonomiskt bistånd, barn- och familjeenhet, stöd- och behandlingsenhet, familjerätt, arbetsmarknad- och integrationsenhet och socialpsykiatri. IFO är en väl inarbetad organisation med erfaren personal, erfarna ledare och  kännetecknas av vardagsnära ledarskap med en chef för vardera enhet samt en avdelningschef och utvecklingsledare. Kommunen erbjuder bla  friskvårdspeng, förmånligt flexavtal samt olika aktiviteter inom ramen för vår motion-och idrottsförening ASKIM. Socialtjänsten ligger centralt i Arvika med närhet och utsikt över stadspark och Glafsfjorden.

Den vi söker ska medverka i att tillsammans med ansvariga chefer utveckla, planera och driva avdelningens arbete framåt. Du kommer att arbeta på uppdrag av avdelningschef.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bland annat kvalitetsledningssystem, dokumenthanteringsplan, tillbud/Lex Sara, protokollskrivande och att vara ansvarig för granskningar från tex IVO och arbetsmiljöverket.  Vidare kommer du att jobba med månadsuppföljning till utskottet för Lärande och stöd samt delta och ansvara för utvecklingsgrupp samt hålla dig ajour inom IFO-området.

Du kommer att jobba i nära samarbete med avdelningschef, enhetschefer och övriga utvecklingsledare.

Du är adjungerad i ledningsgruppen för Individ- och familjeomsorg.

Kvalifikationer

Du är socionom eller har en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och flerårig erfarenhet av kommunal individ- och familjeomsorg. Du har med dig ledarerfarenhet och vana vid myndighetsutövning och god kunskap i gällande lagar och förordningar. 

Det är önskvärt att du har vana av uppföljnings- och målarbete. 

Du är van att arbeta både självständigt och i samverkan med andra såsom dagens arbetsliv kräver.

Som person är du strukturerad, stresstålig, strategisk, prestigelös, flexibel, ihärdig, självgående och är ledarskapsintresserad med specialistkunskap inom ovanstående.

Vi förutsätter att du är en van datoranvändare och är väl förtrogen med Officepaketet och då i första hand Word. Du kan uttrycka sig väl i svenska språket både tal och skrift.

Det är önskvärt att du har B-körkort för manuell växellåda men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Villkor


Tillträde under våren 2019

Avdelningschef för IFO, Anna Jarebo finns tillgänglig för att svara på frågor kring tjänsten. Anna har semester följande vardagar och svarar då inte i telefon: 20/12, 21/12, 27/12 samt 2/1.

Välkommen med din ansökan!

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeUnder början av 2019
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/137
Kontakt
  • Anna Jarebo, avdelningschef IFO, 0570-828 67
Facklig företrädare
  • Linda Myrén, Akademikerförbundet SSR, 0570-814 15, 070-3670817
  • Maria Nilsson, Vision, 0570-817 42
Publicerat2018-12-19
Sista ansökningsdag2019-01-13

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss