Lyssna på sidan Lyssna

Chefer

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

I Arvika kommun är förskoleverksamheten inne i ett intensivt expansions- och utvecklinsarbete kopplat till läroplanen för förskolan. Vi jobbar för en likvärdighet för att höja kvalitén inom förskolan. Förskolecheferna arbetar i team och deras kontor är samlade vid Förskolecentrum. Där finns även de administrativa stödresurserna för förskolans verksamhet.

ArbetsuppgifterSom förskolechef ansvarar du för att den dagliga driften i förskolorna fungerar och du är med och utvecklar verksamheten. Du har ekonomi- och personalansvar där du bland annat ska arbeta systematiskt för att bidra till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer


Du har en examen mot förskola och/eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet av arbete inom förskola/skola. Erfarenhet av ledarskap och utvecklingsarbete är meriterande. Du ska vara en kommunikativ relationsskapare som är målmedveten och har lätt för att samarbeta med andra människor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B körkort är ett krav.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/134
Kontakt
  • Elisabet Björklund, Barnomsorgschef, 0570-819 01
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0570-817 40
  • LR, 0570-817 43
Publicerat2018-12-03
Sista ansökningsdag2019-01-06

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss