Lyssna på sidan Lyssna

Arvika Fastighets AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning


Vi söker nu en ny kollega till Arvika Fastighets AB eftersom en av våra medarbetare inom park- och tomtmark har gått i pension. Avdelningen park- och tomtmark ansvarar för drift och skötsel av grönytor och tomtmark som tillhör Arvika Fastighets AB. Verksamheten har via skötseluppdrag även ansvar för allmänna grönytor och parker som tillhör Arvika kommun.

Arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta med skötsel av grönområden i Arvika kommun, skolgårdar samt av bostadsgårdar hos Arvika Fastighets AB. Arbetsuppgifter som ingår är gräsklippning, grästrimning, ogräsrensning städning mm.

Inom avdelningen arbetar vi med alla typer av park- och trädgårdsskötsel såsom;

Gräsklippning, skötsel av grönytor och planteringar, trädvård, arbete i skogen, städning, snöröjning och halkbekämpning  mm. På vintern kommer du att ingå i snöberedskap var fjärde helg. Samt ansvara för ett fastighetsområde när det gäller snöröjning och halkbeskämpning.  Under vinterhalvåret förekommer arbete på obekväm arbetstid.

Kvalifikationer

Vi vill att du har med dig en 1-årig trädgårdsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig och du skall ha arbetat minst två säsonger med grönyteskötsel. Erfarenhet från att  leda och fördela arbeten i en arbetsgrupp ses som en merit.

Vidare ska du kunna köra de vanligt förekommande maskinerna inom verksamhetsområdet och du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

Som person är du serviceinriktad, flexibel, sammarbetsvillig och ansvarstagande och du ska kunna arbeta väl såväl självständigt som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och ansvarstagande.

Du skall ha B-körkort för manuell växellåda.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
Tillträdejanuari 2019
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/130
Kontakt
  • Anna Rundin, parkchef, 0570-816 78
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0570-817 41
Publicerat2018-11-22
Sista ansökningsdag2018-12-16

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss