Lyssna på sidan Lyssna

Arvika Teknik AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Arvika Teknik AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för verksamheterna Elnät, Vatten och avlopp, Renhållning, Gata, Kommunnät, Fjärrvärme, Elhandel och Kraft i Arvika kommun.

Kommunnät har sedan start 2015 etablerat en mycket kompetent organisation och utvecklat arbetsprocesser och rutiner för att klara förväntningarna. Vi har anslutit ca 5000 kunder och förberett anslutningar för samtliga hushåll och företag inom kommunen. Hos oss kommer du kunna utvecklas tillsammans med ett gäng med ett härligt "go".

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Arvika. Hos oss gör varje medarbetare skillnad och det är en resurs vi gärna satsar på.

Vi har en medarbetare som ska vara föräldraledig, därför söker vi nu en vikarie.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att planera och utföra nybyggnation, underhåll och service av fibernät och aktiv utrustning.

I arbetet ingår skarvning, svetsning, blåsning, inmätning och installation av fiber. Installation och konfigurering av aktiv utrustning samt dokumentation och andra relaterade arbetsuppgifter. Utmaningarna i arbetet löses med fördel i samarbete med kompetenta kollegor.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har utbildning inom fiberteknik eller har arbetserfarenhet som fibertekniker.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där en god initiativförmåga och kvalitetsmedvetenhet är av stor betydelse. Du är strukturerad i ditt arbete, du är självgående samtidigt som du gillar att samarbeta med andra. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och att du är en van datoranvändare. Goda kunskaper i det engelska språket är meriterande. Du har B-körkort.

Arvika Kommunnät kommer kunna erbjuda utbildning för att fylla luckor hos sökande som i övrigt uppfyller kraven.

AnställningsformVisstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast enligt överrenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/129
Kontakt
  • Björn Carlsson, enhetschef Kommunnät, 072- 454 83 97
Facklig företrädare
  • Ulrika Bjärnetoft, Vision, 0570-84302
Publicerat2018-11-21
Sista ansökningsdag2018-12-09

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss