Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Vi söker nu en vikarierande arbetskonsulent med inriktning Supported Employment till Arvika och Eda Samordningssförbund under ordinarie personals frånvaro. Formellt är anställningen hos Arbetsmarknads- och integrationsenheten (AMI) på Arvika kommun.

Arvika Eda Samordning förbund är ett förbund som har ett ägarförhållande av Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Landstinget i Värmland samt Arvika och Eda kommun. Ett av projekten som har startats är Plattform för samverkan och finns i Arvika i samarbete mellan parterna ovan.

Arbetsuppgifter

I din roll som arbetskonsulent kommer du att arbeta med att stödja olika målgrupper av arbetssökande som står utanför arbetsmarknaden.  Målgruppen för projektet är vuxna personer som ofta har funktionsvariationer, social problematik eller språksvaga som har eller inte har en anställning idag. Olika uppdrag förändras över tid och i din roll kan du komma att arbeta med flera olika målgrupper och aktiveter. Arbetet arbetsleds genom Arvika Kommun med en partssammansatt styrgrupp.

I arbetet ingår dokumentationsansvar och vissa administrativa uppgifter varför datorvana är en förutsättning.

Kvalifikationer

Du har lägst en gymnasial utbildning, men gärna en eftergymnasial utbildning med inriktning mot socialt- eller pedagogiskt arbete eller lång erfarenhet av branschen i kombination med gymnasial utbildning. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med personer som står långt ifrån arbetsmarknaden. Som person har du förmåga att arbeta självständigt och driva dina processer framåt. Du är intresserad av området och har förmåga att se helhetsbilden av hur olika instanser på arbetsmarknaden hänger ihop.

Meriterande är om du har erfarenhet av Supported employment.

Du har goda kunskaper i Officepaketet. Arbetet kräver goda svenskkunskaper i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande. 

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten

Du har lätt för att skapa hållbara relationer, och ser dig själv som en lagspelare. Samarbete och samverkan är ledord inom verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I tjänsten ingår en del bilåkande så B-körkort för manuell växellåda är ett måste.

Vikariatet är beroende av att erforderliga beslut fattas och kan komma att dras tillbaka.

AnställningsformVisstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/127
Kontakt
  • Tommy Wallin AMI-chef, 0570-817 38
  • Johan Mossberg enhetschef AMI-ungdom, 070-1903147
Facklig företrädare
  • Maria Nilsson, Vision, 0570-817 42
Publicerat2018-11-21
Sista ansökningsdag2018-12-09

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-08-08
Kontakta oss