Lyssna på sidan Lyssna

Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

BeskrivningVill du vara med och utveckla nya ämnen och arbetssätt på musikskolan i Arvika? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter


På musikskolan: Undervisning i trumpet. Leda ensemble/orkester, handledning av Musikhögskolan Ingesunds trumpetstudenter.

Tjänsten kommer också innehålla något eller fler av följande områden: Klass på låg- och mellanstadium, uppsökande verksamhet och introduktionskurs till musikskolan.

Fördelningen är 50-70% musikskola, 30-50% grundskola/uppsökande verksamhet.

KvalifikationerDu är utbildad musikärare och du kommer att ingå i musikskolans lärarlag för blåsinstrument och ansvara för undervisningen i trumpet. Undervisningen kommer att bedrivas både individuellt och i grupp. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor i arbetslaget och tillsammans med en annan lärare kommer du att ha ansvar för elevorkestrar. Musikskolans undervisning sker i huvudsak på eftermiddagar och kvällar.

Musikskolan vill utveckla nya arbetssätt för att nå och musicera med elever ute på skolor, fritids, ungdomsgård och liknande. Du kommer vara med och bygga upp den verksamheten och vi söker därför dig som har en musikalisk bredd och ett intresse av att vara drivande, flexibel, nyfiken och ta initiativ. En viktig del är också samarbete med olika aktörer och vi lägger därför stor vikt vid förmåga till samarbete.

Vi söker två nya lärare och i minst en av tjänsterna kommer klassundervisning att ingå. Därför välkomnar vi sökande med och utan behörighet att undervisa i klass.

Körkort B är ett krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeAugsti 2018 eller enligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad80-100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2018/16
Kontakt
  • Malin Linell, Musikledare, 0570-819 97
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0570-817 40, 070-571 11 32
Publicerat2018-02-15
Sista ansökningsdag2018-03-18

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss