Lyssna på sidan Lyssna

Näringslivskalendarium

Här hittar du information om aktuella arrangemang som företagare. Du kan också prenumerera på nypublicerade arrangemang eller gå in på Facebooksidan Business Arvika.

I rutan "Mer information" finns länkar till andra organisationers kalendarier.

 

19 mars: Comparelunch - Agil kompetensutveckling

Kompetensutvecklingsområdet för företag och organisationer förändras snabbt idag. Med hjälp av digitalisering finns det stora möjligheter att jobba på nya sätt och effektivisera hur man kan jobba med att utveckla och stärka sina medarbetare.

Välkommen på en inspirerande Comparelunch i Arvika med Simon Sachs Ståhl från Qualifier som berättar om hur man kan jobba med kompetensutveckling på nya sätt!

Agil betyder vig, smidig, lättrörlig och precis så vill önskar man så klart att även arbetet med utvecklingen av medarbetarnas kompetens ska vara.

Många känner säkert igen agilt som ett av de de mest effektiva sätten att arbeta med projektledning. Få vet dock att många av de principerna även kan användas inom kompetensutvecklingen. Tillsammans med ett digitalt stöd för detta kan arbetet både förenklas och förbättras. Om allt detta brinner Simon för att berätta!

Simon Sachs Ståhl tar oss med på en resa utifrån personlig erfarenheter och beskriver en flexibel omvärldsanpassad modell för att hur organisationer kan jobba framtidsinriktat med att utveckla sina medarbetare - med agil kompetensutveckling!

Stefan från Compare berättar också kort om vad som är aktuellt på Compare och vad som händer i det digitala Värmland just nu.

19 mars, kl 11.30-13.00, Restaurang Häll, Arvika. Qualifier bjuder på lunchen.

Begränsat antal platser, boka i tid, anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster senast 14 mars.

Mer information: Stefan Skoglund, Compare, tfn 070-607 08 67, stefan.skoglund@compare.se. www.qualifier.se.

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-02-19
Kontakta oss
  • 1. Kommunledningen
  • 671 81 Arvika
  • Besöksadress Östra Esplanaden 5

  • Jonas Andersson
  • Näringslivsutvecklare
  • Tfn 0570-819 28
  • Mobil 070-281 13 09