Lyssna på sidan Lyssna
2017-03-15

Släck 25 mars 20.30-21.30!

Den 25 mars klockan 20.30 deltar vi i Earth Hour och släcker gatubelysningen i hela Arvika kommun. Var med och släck lampor du med!

Ibland behöver vi alla en påminnelse i vardagen om vart vårt klimat är på väg och vad vi måste göra för att skapa oss en hållbar värld - därför vill vi uppmärksamma Earth Hour 2017.

Earth Hour är en symbolisk manifestation för att uppmärksamma klimatförändringar. Det innebär att handlingen att släcka lamporna under Earth Hour, är en symbolisk handling. En timme en gång om året löser inte våra problem. Men att släcka under en specifik timme (lokal tid) över hela världen ska uppmuntra oss alla att fundera över klimatförändringar och vad vi i vårt samhälle kan göra för skillnad. Ett viktigt budskap är att varje individ kan påverka och att alla är viktiga.

För att nå ett klimatneutralt Arvika behöver vi alla inom kommunens gränser hjälpas åt. Alla kan göra något! Alla är viktiga!

Mer information om Earth Hour hittar du på http://www.wwf.se/wwfs-arbete/klimat/earth-hour/1415461-earth-hour-2017länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

logo earth hour

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-03-15