Lyssna på sidan Lyssna
2017-11-02

Ny campingwebb och nätbokning

Ingestrands camping har fått en ny webbplats! Den tidigare webbplatsen hade många år på nacken och var inte anpassad för dagens besökare som till stor del använder mobiler eller surfplattor, så bytet var välbehövligt. Det har blivit många nya texter, nytagna bilder och en ny fräsch layout - en så kallad responsiv design som anpassar utseendet på webbplatsen utifrån besökarens "surfverktyg".

Samtidigt som den nya webbplatsen lanserades den 1 november öppnade Ingestrands camping också sin onlinebokning. Det vill säga att den blivande campinggästen själv kan göra sin bokning på nätet, när han eller hon har tiden och lusten, och campingpersonalen får mer tid över för att sköta om campingen och serva campinggästerna på plats.

Ingestrands camping drivs av Arvika kommun och är öppen året runt. Det finns omkring 300 campingtomter, 49 stugor och 14 iordningställda ställplatser för husbilar på campingen. Omkring 45 000 gästnätter registreras årligen.

Vill du se den nya webbplatsen, så finns den på www.ingestrandscamping.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-11-02