Lyssna på sidan Lyssna
2017-03-03

Minska onödan - öka värdet!

I en till synes välskött fastighet kan en rejäl del av energin användas helt i onödan. Enkla och billiga åtgärder betalar sig nästan meddetsamma. Samtidigt ökar de hyresgästernas komfort och fastighetens värde.

De kommunala energi- och klimatrådgivarna, Föreningen Hållbart byggande i Värmland, Fastighetsägarna, Energikontor Värmland och HSB står bakom turnén "Minska onödan - öka värdet!" som pågår under februari-mars i Värmland.

Man bjuder in fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra nyckelpersoner till lokala möten och genomgångar, där man berättar om möjligheterna och diskuterar svårigheterna.

- Tillsammans går vi ut i helt vanliga fastigheter och tittar på vad som kan göras. Vi berättar också om vilka stöd och bidrag som finns att ta vara på, och har även ett konkret förslag till samarbete med HSB:s energikunniga. Allt är kostnadsfritt och utan förpliktelser, berättar Arvika kommuns energi- och klimatrådgivare Robin Wikman.

Träffen i Arvika blir på Palladium den 21 mars kl 11.30-14.00. Om du är intresserad av att delta, boka dig senast fem dagar före via anmalan@hbvarmland.se. Mötet inleds med kostnadsfri lunch, så ange även om du har önskemål om specialkost. Robin Wikman kan berätta mer, du når honom genom kommunens växel 0570-816 00.

värmeläckage från hus

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-03-03