Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Vård och omsorg

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår.

Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom:

Korttidsvård Boende Kväll/natt LSS Hemvård centralt i Arvika Hemvården i övriga kommunen.

Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef. De vakanta tjänsterna är inom hemvården ute på landsbygden och på boende inne i Arvika.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre.

Körkort B är ett krav.

Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer kan genomföras under pågående rekrytering.AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid/Deltid
TillträdeEfter överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad70-100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/117
Kontakt
  • Karina Grundel Persson, enhetschef, 0570-828 55
Facklig företrädare
  • Tina Wallin, Vårdförbundet, 0570-816 00 (vx)
Publicerat2017-11-27
Sista ansökningsdag2018-01-01

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss