Lyssna på sidan Lyssna

Arvika Teknik AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

 

Beskrivning

Arvika Teknik AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för verksamheterna Elnät, Vatten och avlopp, Renhållning och Gata i Arvika kommun. Bolaget ansvarar även för driften av Arvika Kommunnät AB, Arvika Fjärrvärme AB och Arvika Kraft AB.

Nu söker vi en drifttekniker till vårt team på Vattenverket i Segerfors. Vattenverket i Segerfors tillhör avdelning Vatten och avlopp som ansvarar för kommunens vattenförsörjning.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär vattenmätarbyten och avläsning av vattenmätare vilket innebär mycket kundkontakt. Ditt arbete består även av drift och underhåll på vattenverk, vattentorn och tryckstegringar.

Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning inom drift och underhåll, el, energi eller liknande. Erfarenhet som drift-/servicetekniker eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är meriterande. Det är även önskvärt att du har kunskaper inom el.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetsmetvetenhet är av stor betydelse. Vi ser också att du är en kundvänlig, strukturerad och initiativtagande person som gärna deltar i förändrings- och förbättringsarbeten. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift samt har en god datorvana. B-körkort erfordras. BE-körkort är meriterande.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överrenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/113
Kontakt
  • Christer Olsson, 070-664 89 85
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0570-817 41
Publicerat2017-11-20
Sista ansökningsdag2017-12-11

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss