Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Kommunledning

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Vi söker nu en kollega som vill vara med i det fortsatta arbetet med att göra medarbetarna i Arvika kommun friskare samt inom det strategiska arbetet med arbetsmiljöfrågor. Personalstabens uppdrag är att utveckla och driva kommunens personalfrågor och stödja kommunens chefer i deras ledarroll. Vi vill att du ska vara med och utveckla och förbättra Arvika kommun som en attraktiv arbetsgivare. Hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling.

Arbetsuppgifter

Som hälso- och rehabkonsult arbetar du med att ge såväl operativt som konsultativt stöd till kommunens chefer i rehabiliteringsärenden. Du ska också fungera som personalstabens expert i rehabiliteringsfrågor och förmedla kunskaper om arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering till chefer, kollegor och medarbetare. Du har ett helhetsansvar för en strukturerad och effektiv rehabiliteringsprocess och du utvecklar och driver arbetet med rehabilitering inom kommunen. Att samverka och samarbeta med myndigheter och andra aktörer inom rehabiliteringsområdet ingår i din roll. I rollen ingår även att arbeta främjande, förebyggande och strategiskt inom övriga arbetsmiljö-området. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom HR eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom rehabiliteringsområdet, gärna från offentlig verksamhet och det är meriterande om du tidigare har arbetat med myndighetsutövning. Även arbetsrättsliga kunskaper inom området är meriterande. 

Rollen ställer stora krav på planering, struktur och god kommunikativ förmåga. Vi vill att du tar ansvar för din uppgift och organiserar ditt arbete väl. Du är noggrann och levererar resultat med hög kvalité. Du är en självgående person som tycker om att samarbeta och har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi vill att du har goda datakunskaper och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEnligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/110
Kontakt
  • Andreas Solin, 0570-81739
Facklig företrädare
  • Maria Nilsson, Vision, 0570-817 42
  • Linda Myrén, Akademikerförbundet SSR, 0570-814 15
Publicerat2017-11-13
Sista ansökningsdag2017-12-03

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss