Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Vi söker Ma/No lärare till åk 4-6 vid Kyrkebyskolan.

Sökes: Positiv och drivande lärare

Finnes: Ett kompetent lärarkollegium som trivs och utvecklas tillsammans, ett ledarskap präglat av öppenhet och tillit och 200 underbara elever.

Tillsammans gör vi skillnad. Här arbetar vi nära i arbetslag och har god stöttning av ett engagerat elevhälsoteam för att varje elev skall trivas och utvecklas. Vi är övertygade om att god hälsa har god effekt på såväl upplevt mående och skolprestationer och vi har därför 2 pass i veckan där eleverna har uteaktivitet för att främja ett gott klimat i klasserna och lägga grunden för ett hälsosamt leverne.

Stort fokus på vårt arbete är att skapa goda relationer med elever, varandra och vårdnadshavare. Vi förutsätter att alla gör sitt bästa och hos oss upplever vi att det som sägs sitta i väggarna är en skolkultur präglat av tillit, hjälpsamhet och ständig utveckling. Det är säkerligen en av förklaringarna till att vi har en väldigt låg personalomsättning. Vi söker nu en ny kollega som vill trivas och driva utveckling tillsammans med oss och ge våra elever den bästa grunden för ett vuxenliv fyllt av möjligheter och glädje.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i Ma/No och på sikt även i idrott. Du kommer att vara klasslärare och mentorskap för en åk 4 ingår.   

Kvalifikationer

Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i Ma/No. Det är meriterande om du även har behörighet i idrott.

 

Du innehar lärarlegitimation för Ma/No.

Rekryteringen

Rekrytering kommer att pågå under annonseringstiden så gör gärna din ansökan så snart som möjligt.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeTillträde snarast eller enligt överenskommelse.
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/105
Kontakt
  • Ingrid Falkenström, Rektor, 0570-819 36, 073-270 78 74
Facklig företrädare
  • LR, 0570-817 43
  • Lärarförbundet, 0570-817 40, 070-571 11 32
Publicerat2017-11-01
Sista ansökningsdag2017-11-19

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss