Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Vård och omsorg

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Organisatoriskt är MAS placerad i Vård och omsorgs tillsynsstab tillsammans med MAR (Medicinskt ansvarig rehabilitering) samt SAS (Socialt Ansvarig Samordnare) direkt under verksamhetschef.

Arbetsuppgifter


Du kommer att få ett övergripande ansvar för kvalité och säkerhet inom kommunens hälso- och sjukvård. Tillsammans med MAR och verksamhetschef för hälso- och sjukvården kommer du att ansvara för att vårdtagarna får en säker och ändamålsenlig vård och behandling av god kvalité. Du kommer att verka som råd- och stödfunktion för verksamheterna i omvårdnadsfrågor samt samverka med andra vårdgivare. Säkerställa att rutiner för läkemedelshantering är ändamålsenliga och väl fungerande och att gällande författningar, föreskrifter och rutiner för hälso- och sjukvården är väl kända och tillämpas i verksamheten är också en arbetsuppgift. Din uppgift blir också att säkerställa att vårdtagare får den vård och behandling som läkare förordnat och att beslut om att delegera vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter är förenligt med patientsäkerheten dessutom att journaler inom hälso- och sjukvården hanteras enligt lag. Du kommer även att hantera ev fall enligt Lex Maria.

Kvalifikationer


Du är legitimerad sjuksköterska  med en lämplig vidareutbildning och har en flerårig erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Du har mycket goda kunskaper om gällande författningar och goda kunskaper om socialtjänstens verksamhetsområde. Har du erfarenhet av metodutveckling, utveckling av patientsäkerhetsarbete och utvecklingsarbete när det gäller hälso- och sjukvårdsdokumentation är det meriterande.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse.
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/81
Kontakt
  • Eva Nilsson, verksamhetschef, 0570-828 32
Facklig företrädare
  • Tina Wallin, Vårdförbundet, 0570-828 93
Publicerat2017-09-01
Sista ansökningsdag2017-09-24

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss