Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Chefer

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arbetsuppgifter


Du kommer att få vara ansvarig för ett antal mottagnings- samt tillagningskök inom förskolan, skolan och äldreomsorgen och ha ett verksamhets-, arbetsmiljö-, personal- och budgetansvar.

Kvalifikationer


Du har en examen som kostekonom/kostvetare eller någon annan relevant högskoleutbildning. Du har arbetat några år inom storkök eller restaurang och gärna i arbetsledande befattning. Som person har du lätt att anpassa dig i olika situationer, du har en god kommunikativ förmåga är kundorienterad och kvalitetsmedveten. Du ska också kunna leda och motivera dina medarbetare.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/76
Kontakt
  • Eva Nilsson, 0570-828 32
Facklig företrädare
  • Anne-Lie Nilsson, Vision, 0570-817 42
Publicerat2017-07-27
Sista ansökningsdag2017-08-13

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-06-20
Kontakta oss