Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Lärande och stöd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

BeskrivningArbetsmarknadsenheten söker nu en arbetshandledare till sociala företag i Arvika och Eda kommun.

ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta med att ge stöd och handledning till kooperatörerna i sociala företag i Arvika och Eda kommun. I Arvika kommun är du med och utvecklar det befintliga företaget Jössenavet och i Eda kommun är din uppgift att vara med och skapa en motsvarande verksamhet. Du medverkar till kontaktskapande med nya kunder samt utvecklar företaget. Vid behov är du med och sammanställer den ekonomiska redovisningen för kooperativen.

Kvalifikationer


Du har godkända gymnasieutbildning och eftergymnasial utbildning med inriktning för att arbeta med människor. Det är också önskvärt att du har kännedom om företagsekonomi.

Vidare har du god arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet och känner dig bekväm med de arbetsuppgifter som förekommer. Du skall helst har erfarenhet från det privata näringslivet i upptagningsområdet.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet innebär mycket kontaktskapande och bibehållande av upparbetade kontakter så du ska vara en social och förtroendeingivande och självgående person. I tjänsten ingår också att presentera verksamheten i olika sammanhang så det är viktigt att du är bekväm i den rollen.

De aktuell företagens inriktning kan variera utifrån konjunktur och företagets delägare (kooperatörer) så därför är din flexibilitet avgörande. Det ligger i din roll att vara med som initiativtagare till nya lämpliga arbetsområden för företagen.

Det är också önskvärt att du har god kännedom om det lokala näringslivet i Arvika och Eda kommun.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för uppdraget.

Det ingår resor i tjänsten så du måste ha B-körkort för manuell växellåda.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeHösten 2017
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika och Eda
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/75
Kontakt
  • Tommy Wallin, arbetsmarknadschef, 0570-817 38, 070-274 56 64
Facklig företrädare
  • Anne-Lie Nilsson, Vision, 0570-817 42
Publicerat2017-07-07
Sista ansökningsdag2017-08-20

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-06-20
Kontakta oss