Lyssna på sidan Lyssna

Arvika Teknik AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arvika Teknik AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för verksamheterna Elnät, Vatten och avlopp, Renhållning och Gata i Arvika kommun. Bolaget ansvarar även för driften av Arvika Kommunnät AB, Arvika Fjärrvärme AB och Arvika Kraft AB.

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Arvika.

Hos oss gör varje medarbetare skillnad och det är en resurs vi gärna satsar på.

Arbetsuppgifter


Arvika Kraft producerar förnybar el från vatten- och solkraft och startar under 2017 elhandel. Vi söker dig som vill vara en del av vår marknadsstab.

Som elhandlare blir du en viktig kugge i bolagets elhandelsprocess, där du ansvarar för hantering och uppföljning av vår elhandel. Ditt arbete innebär delaktighet och eget ansvar inom flera av våra elhandelsfunktioner, med allt från omvärldsbevakning, kundkontakter, försäljning och säkerställande av regler och laguppfyllelse. I arbetsuppgifterna ingår administrativa rutiner kring avtal, leverans och uppföljning.

Din arbetstid följer normalt kontorstid, men då du är en del av marknadsgruppen kan vid vissa tillfällen kvälls- och helgjobb förekomma.

Kvalifikationer


 Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis med inriktning mot ekonomi och/eller erfarenhet och kompetens från arbete med elmarknadsfrågor och försäljning.

Du har en förmåga att skapa goda relationer med interna och externa kontakter och kommunicerar väl i både tal och skrift. Du har en egen drivkraft, tar initiativ och är självgående. Du har också en god analytisk förmåga och strukturerat arbetssätt, samt mycket goda kunskaper och erfarenhet från att arbeta i officepaketet.

Du får gärna ha god lokal kännedom. B-körkort är ett krav, då resor förekommer i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/47
Kontakt
  • Thomas Malmstedt, vd i Arvika Kraft AB, 070-320 89 05
  • Veronica Nordenberg, marknadschef, 0570-76 40 85, från 5 maj
Facklig företrädare
  • Therese Andersson, Vision, 0570-816 21
Publicerat2017-04-21
Sista ansökningsdag2017-05-14

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-06-20
Kontakta oss