Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Kommunledningsstaben

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Två planarkitekter ska bli tre! Brinner du för samhällsbyggnad och vill vara med och göra skillnad? Är du nyfiken och engagerad? – då ska du vara med och forma framtidens Arvika kommun tillsammans med oss! Vi är 12 medarbetare på funktionen Planering och utveckling som alla jobbar mot visionen  ”Arvika- en attraktivare kommun”

Tjänsten som planarkitekt finns inom funktionen Planering och utveckling som ansvarar för kommunens samhällsbyggnadsbehov och är en del av Kommunledningsstaben.

Arbetsuppgifter

Som planarkitekt arbetar du i huvudsak med detaljplaner och översiktsplanering. Arbetet bedrivs både självständigt och i team i samråd och nära samarbete med övriga kompetenser inom kommunen, myndigheter, byggherrar, konsulter och allmänhet. Du kommer även att få arbeta med utredningar inom samhällsbyggnad.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har även B-körkort. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet av detaljplanering och även översiktsplanering och goda kunskaper i plan- och bygglagen. Som person har du god samarbetsförmåga, är relationsskapande och kreativ samtidigt som du kan arbeta självständigt och har lätt för att strukturera ditt arbete och uttrycka dig i tal och skrift.

Urval kan komma att ske löpande så ansök redan idag.
AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
Tillträdesnarast
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100 %
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/30
Kontakt
  • Hilde Axelsson, Planeringschef, 0570-818 51
Facklig företrädare
  • Anne-Lie Nilsson, Vision, 0570-817 42
  • Sören Linder, Sveriges Ingenjörer, 0570-816 39
Publicerat2017-03-24
Sista ansökningsdag2017-04-23

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2017-06-20
Kontakta oss