Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Chefer

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arvika Teknik AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för verksamheterna Elnät, Vatten och avlopp, Renhållning, Gata, Kommunnät, Fjärrvärme och Kraft i Arvika kommun. Renhållningen ansvarar för frågor som rör avfall och återvinning. 

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Arvika. Hos oss gör varje medarbetare skillnad och det är en resurs vi gärna satsar på.

Arbetsuppgifter

Som driftchef på Renhållningen kommer du att planera, leda och utveckla driften inom Renhållningsavdelningen. Driftchefen är underställd Renhållningschefen. 

Du är arbetsledare med personalansvar för ca 16 medarbetare med arbetsrotation. Tjänsten är placerad på Mossebergs avfallsanläggning där du med ett nära ledarskap har ansvar för att den dagliga driften på avfallsanläggningen fungerar, du ansvarar också för insamling och bortforsling av hushållsavfall, arbete med deponin, slamtömning av enskilda brunnar, samt de fordon som används av verksamheten. I det dagliga arbetet ingår även kontakter med besökare på anläggningen.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, men gärna en högskoleutbildning med relevans inom miljö- eller renhållningsområdet. Det är meriterande om du har gått någon ledarskapsutbildning. Du har också några års arbetslivserfarenhet inom den tekniska branschen och då gärna inom miljö eller renhållning. 

Det är en fördel om du har ett stort intresse för miljöfrågor och frågor inom ledarskap. Du vill jobba aktivt med systematiskt arbetsmiljöarbete och grupputveckling.

För att lyckas i rollen krävs att du är en positiv och relationsskapande person med goda ledaregenskaper. Du har god kommunikativ förmåga och är bra på att planera och organisera arbetet. Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp. Du sätter kunden i fokus, vilket innebär att du har ett bra kundbemötande och en känsla för kundservice. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Då vi är en mansdominerad arbetsplats är det en fördel om du som söker är kvinna. Vi söker också personer med utländsk bakgrund, då ett av bolagets långsiktiga mål är att jobba mot jämställdhet och att bolagets anställda ska spegla den mångfald vi har i samhället.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/25
Kontakt
  • Malin Skärskog, administrativ chef, 0570-843 08
Facklig företrädare
  • Therese Andersson, Vision, 0570-816 21
Publicerat2017-03-17
Sista ansökningsdag2017-04-02

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss