Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Vård och omsorg

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arbetsuppgifter


Arbetsuppgifterna består av utredning, bedömning och uppföljning enligt LSS-lagen (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). I arbetsuppgifterna ingår också förutom samverkan med den enskilde att samverka med anhöriga, gode män och övriga verksamheter inom kommunen samt externa myndigheter och utförare. Du arbetar i nära samverkan med övriga LSS-handläggare.

Kvalifikationer


Du har en socionomexamen eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning och kunskap om människor med funktionsnedsättning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har lätt för att samarbeta, skapa förtroende samt att vara strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.


AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/23
Kontakt
  • Maria Björn, avdelningschef, 0570-814 66
Facklig företrädare
  • Anne-Lie Nilsson, Vision, 0570-817 42
Publicerat2017-03-08
Sista ansökningsdag2017-04-02

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss