Lyssna på sidan Lyssna

Arvika Teknik AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Avdelningen för Kommunnät ansvarar för utbyggnad och drift av helt nytt fibernät inom hela Arvika Kommun. Arbetet utförs på uppdrag av Arvika Kommunnät AB.

Vi är inne i en kraftig expansion och kommer under de närmsta åren ansluta flera tusen nya kunder. Avdelningen har sedan start 2015 etablerat en mycket kompetent organisation och utvecklat arbetsprocesser och rutiner för att klara förväntningarna. Vi har anslutit ca 1500 kunder och förberett anslutning för många fler. Vi behöver nu förstärka med en ny hungrig bredbandstekniker. Du skall helst vara i början på din karriär. Hos oss kommer du kunna utvecklas tillsammans med gäng med ett härligt ”go”.

Avdelningen Kommunnät ingår i bolaget Arvika Teknik AB som har verksamhet inom områdena Elnät, Kommunnät, Vatten och avlopp och Renhållning. Arvika Teknik ansvarar för driften av Arvika Fjärrvärme AB och Arvika Kraft AB, driften av gator och enskilda vägar åt Arvika kommun samt drift och utbyggnad av fiber åt Kommunnät AB.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att i samarbete med kollegor planera och genomföra nybyggnation, underhåll och service av fibernät och aktiv utrustning. I arbetet ingår skarvning, svetsning, blåsning, inmätning, installation och konfigurering av aktiv utrustning, dokumentation och andra relaterade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du har utbildning på gymnasienivå, gärna el/tele eller data-utbildning eller annan adekvat utbildning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och det är önskvärt att du har kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav och har du dessutom truckkort och BE-körkort är det positivt.  Som person bör du ha stor samarbetsförmåga, vara strukturerad, kvalitetsmedveten och vara van att ta initiativ.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeEfter överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/22
Kontakt
  • Henrik Eriksson, avdelningschef Kommunnät, 070-5784866
Facklig företrädare
  • Therese Andersson, Vision, 070-1904084
Publicerat2017-03-07
Sista ansökningsdag2017-04-26

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss