Lyssna på sidan Lyssna

Myndighetsstaben

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arbetsuppgifter


Bygglovsavdelningen behöver förstärkas med en byggnadsinspektör för arbete med tillsyn och handläggning av ärenden inom Plan- och bygglagens områden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att leda och delta i tekniska samråd med byggherrar, små som stora, handlägga bygglovsärenden, utöva tillsyn samt att ge rådgivning och vägleda allmänheten i byggfrågor.

Kvalifikationer

Du får gärna ha en examen som byggnadsingenjör eller så har du har jobbat några år inom byggprocessen. Du har en god datavana och det är viktigt att du har en erfarenhet att arbeta administrativt och du ska också ha en förmåga att trycka dig väl i tal och skrift. Har du erfarenhet och kunskap inom plan och bygglagen är det meriterande.

Som person är du stresstålig, initiativrik och positiv samtidigt som du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och ansvarstagande.

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSnarast, enligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/21
Kontakt
  • Sören Linder, bygglovchef, 0570-816 39
Facklig företrädare
  • Hanna Gärdeklint, Sveriges ingenjörer, 0570-81600
Publicerat2017-03-06
Sista ansökningsdag2017-03-26

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss