Lyssna på sidan Lyssna

Arvika kommun, Vård och omsorg

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde. Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.  

Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. 

Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom:

Korttidsvård, Boende Kväll/natt, LSS, Hemvård centralt i Arvika och Hemvården i övriga kommunen. 

Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren.

Kvalifikationer


Du är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre.

Körkort B är ett krav.

AnställningsformVisstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningens omfattningHeltid/Deltid
TillträdeEfter överenskommelse, anställning sker kontinuerligt under ansökningstiden
LöneformMånadslön
Anställningen avslutas2017-08-31
Antal lediga befattningar1
SysselsättningsgradHeltid/deltid, efter överenskommelse
OrtArvika
LänVärmlands län
LandSverige
Referensnummer2017/7
Kontakt
  • Annika Fors, 0570-815 67 eller 070-686 80 4
  • Karina Grundel Persson, 0570-828 55, 070-344 64 54
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet (nås genom kommunens växel), 0570-816 00
Publicerat2017-01-20
Sista ansökningsdag2017-05-15

Sidansvarig:

Sidan uppdaterad: 2018-01-17
Kontakta oss